Działalność i oferta 7 lokalnych producentów żywności (Kiermasz NOT, Wrocław, 30.11.-01.12.2019)

W dniach 31.11.-01.12.2019 w budynku wrocławskiego NOT-u oprócz konferencji „Zielona Dolina – produkty lokalne”, miał miejsce kiermasz wyrobów żywnościowych i rękodzieła. W poprzednim wpisie z 22.12.2019 znajdują się linki do wszystkich wystąpień konferencyjnych, natomiast poniżej przedstawiono krótkie materiały filmowe (od 1 do 4 minut), w których siedmiu lokalnych dolnośląskich producentów żywności zaprezentowało swoją działalność i wybrane produkty. Niektórzy z nich posiadają na poszczególne swoje wyroby certyfikaty znaku „Zielonej Doliny”. Pozostali są zainteresowani wstąpieniem do systemu.

Zapraszamy do obejrzenia ich relacji.

Pasieka Gutek, Dobroszyce

Producent Borówki Amerykańskiej, Kalno

Maliny z Doliny, Sulisławice

Piekarnia Vitafit (również producent kwasów chlebowych), Krajków 

Dziki Zwierz, Bolesławiec

Kiszonki M. Sznajder, Karnice (Dolina Baryczy)

Dary Natury, Jaksonów

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *