Działalność i oferta 7 lokalnych producentów żywności (Kiermasz NOT, Wrocław, 30.11.-01.12.2019)

W dniach 31.11.-01.12.2019 w budynku wrocławskiego NOT-u oprócz konferencji „Zielona Dolina – produkty lokalne”, miał miejsce kiermasz wyrobów żywnościowych i rękodzieła. W poprzednim wpisie z 22.12.2019 znajdują się linki do wszystkich wystąpień konferencyjnych, natomiast poniżej przedstawiono krótkie materiały filmowe (od 1 do 4 minut), w których siedmiu lokalnych dolnośląskich producentów żywności zaprezentowało swoją działalność i wybrane produkty. Niektórzy z nich posiadają na poszczególne swoje wyroby certyfikaty znaku „Zielonej Doliny”. Pozostali są zainteresowani wstąpieniem do systemu.

Zapraszamy do obejrzenia ich relacji.

Pasieka Gutek, Dobroszyce

Producent Borówki Amerykańskiej, Kalno

Maliny z Doliny, Sulisławice

Piekarnia Vitafit (również producent kwasów chlebowych), Krajków 

Dziki Zwierz, Bolesławiec

Kiszonki M. Sznajder, Karnice (Dolina Baryczy)

Dary Natury, Jaksonów

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *